luni, 13 februarie 2012

Concurs pentru desemnarea logoului INTC Iaşi 2012



Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic (INTC) din România s-a născut în urma dorinţei tinerilor din diferite dieceze şi eparhii de a se întâlni, de a se cunoaşte mai bine, de a împărtăşi trăirea valorilor şi de a manifesta împreună credinţa creştină. INTC are loc o dată la trei ani  şi este organizată alternativ de o dieceză romano-catolică şi de o eparhie greco-catolică. Prima ediţie a avut loc în urmă cu 20 de ani, în 1992,  iar cea din 2012 va fi a XII-a.

Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic de anul acesta va avea loc la Iaşi în perioada 25-29 iulie. Tema evenimentului este: „Bucuraţi-vă mereu în Domnul!” (Fil 4,4).  

Oficiul pentru Pastoraţia Tineretului, din cadrul Episcopiei Romano-Catolice de Iaşi, lansează un concurs pentru desemnarea logoului INTC Iaşi 2012. La acest concurs pot participa tinerii catolici, cu vârsta între 16 şi 35 de ani, din întreaga ţară. Termenul limită de participare la concurs este 26 februarie 2012. Regulamentul concursului poate fi descărcat de aici.

În curând va fi lansat şi situl oficial al întâlnirii www.intc2012.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu